2
1
50 KVM

Drängstugan

Boende med 4 + 2 bäddar i Gräddö, norrälje, roslagen, Stockholm uthyres.

Njut av en semester i en klassisk sommardröm – med det perfekta läget.

Kategori:

Beskrivning

Boende med 4 + 2 bäddar i Gräddö, norrälje, roslagen, Stockholm uthyres
Denna pittoreska stuga har varsamt renoverats och moderniserats till bästa standard, här finns allt för att njuta av lata sommardagar. Stugan är disponerad med en sovavdelning där en dubbelsäng och en våningssäng finns samt en storstuga med kök och vardagsrum samt sovloft. Här finns plats för upp till 6 personer. I storstugan slås man av takhöjden upp till nock, när ni kliver in kommer säkert några ropa “Pax för att sova på loftet!”

Standarden är hög med nytt badrum och kök och på altanen väntar grillen på att användas.
Ni har även möjlighet att njuta av en vedeldad bastu. En stuga full av charm och med det perfekta läget.

Stugan delar tomt med ägarnas hus, men gästerna har egen ingång på tomten och en fördelaktig placering av stugan gör att läget känns privat från omgivningen. Rökning är inte tillåtet i stugan.

Ett stenkast från stugan finns en fotbollsplan där gäster med spring i benen kan leka av sig. En kort promenad erbjuder inte bara 1 utan 3 sandstränder för bad och bus. Stugan är placerad i en av Roslagens mest levande byar – Gräddö. Här finns sommartid både ICA, marina, kajakuthyrning, glassbarer, cafeer och restauranger.

Cafe Kvarnudden ligger närmast, ca 5 min promenad från stugan och där serveras läckra rätter varje dag och livemusik under bar himmel flera gånger i veckan – men boka bord det är populärt!

Upplev Roslagen

Vill ni se mer av Roslagen rekommenderar vi att ta båt eller kajak ut till öarna precis utanför, här finns ett vackert landskap att beskåda. Önskar ni mer av en shoppingupplevelse så åker ni enkelt till Norrtälje på 20 minuter där alla bekvämligheter finns. Bara några kilometer från Gräddö ligger hamnen Kapellskär – därifrån går dagligen kryssningar till Åland, Finland och Estland om ni vill njuta av en tur till havs. Läs mer här vad som är på gång i Roslagen just nu:
roslagen.se

Njut av en semester i en klassisk sommardröm – med det perfekta läget.

Välkomna till Gräddö och Drängstugan

Vägbeskrivning:
1 timme med bil från Stockholm når du drömmen.

Från Stockholm, åt E18 mot Norrtälje och fortsätt mot kapellskär. Sväng av strax innan Kapellskär mot Gräddö. När ni passerat hamnen på höger sida tar ni andra avfarten til höger in på VÄSTERBYVÄGEN. Kör mindre än 1 minut och ta 2a avfarten till höger och finn Gräddö Drängstugan direkt på vänster sida. Det går bra att parkera där på gräsmattan.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Drängstugan”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Pris per vecka (lågsäsong): 7000 kr
Pris per vecka (högsäsong): 8500 kr

Lediga veckor 2022

V20 , V21 ,V22 , V23 , V24 

V30  , V33, V34, V35

Veckohyra – sön-sön
Högsäsong
V 26-34    8500 SEK

Weekend fre-sön (endast för, och- eftersäsong, samt vi förfrågning )

Högsäsong = endast veckohyra sön-sön.
Korttidshyra och weekends är eventuellt tillgängliga under för, efter och mellansäsong – kontakta oss med er förfrågan så hoppas vi kunna tillmötesgå er önskan.

Finns i närheten

Badplats (utomhus) - 100m

Fotbollsplan - 50 m

Kanot (att hyra) - 1 km

Lekplats - 1 km

Minigolf - 1 km

Övrig information

Rökning inomhus förbjuden

Tv

Utemöbler

Uteplats